Vinslövs kulturbärare förlänger

Elias Holmström. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

En av Vinslövs stora kulturbärare förlänger med klubben. Elias Holmström har gjort klart för ytterligare en säsong och inleder därmed sin nionde säsong i klubben. 

På klubbens hemsida kallas han ”Mr Vinslöv” och det är lätt att förstå varför. Elias Holmströms hjärta klappar sannerligen hårt för Vinslövs HK. Mittsexan kom till den gulröda klubben 2015 och har sedan dess tryggt stått kvar – år efter år. Och så kommer det förbli.

Holmström förlänger kontraktet med Vinslöv över nästa säsong och inleder därmed sin nionde raka säsong i klubben.

– Den resa som jag har gjort med VHK betyder väldigt mycket för mig. Någon gång tar den slut för min del men inte än, nu j***** ska jag visa alla vad vi kan, säger han till klubbens hemsida.

Faktum är att Holmström dessutom har gjort ytterligare tre säsonger i klubben, innan han gjorde en kortare sejour i H43 och Karlskrona. Det var dock tydligt att det var Vinslöv som gällde för Holmström, då han efter tre säsonger borta valde att återvända till Skåne.

”Det är en oerhört viktig kugge i vårt lagbygge. Elias har ju de senaste säsongerna varit en av seriens bästa m6:or och har verkligen visat nu under försäsongen att han tagit skitjobbet för att kunna ta nästa kliv tillsammans med VHK”, skriver klubben på hemsidan.