Skånela värvar från Rimbo

Jesper Forslund. Foto: Skånela

Trots att Rimbo lämnat Allsvenskan blir det fortsatt spel i ligan för Jesper Forslund. Niometersspelaren har skrivit på för Skånela IF. 

Skånela IF drömmer om en plats till Handbollsligan nästa säsong, och det är med dessa mål man konstruerat ihop laget. En som kom in sent i truppen är Jesper Forslund.

Forslund har varit en del av Rimbos trupp under de senaste två säsongerna, men samtidigt som de grönklädda åker ner till division ett väljer niometersspelaren att flytta till Skånela.

– Föreningen ger ett proffsigt intryck och utstrålar gemenskap, vilket verkligen är något som tilltalar mig. Det känns som att Skånela har något bra på gång och det ska bli kul att få vara en del av det, säger han till klubbens hemsida.

Forslund har tränat med laget sedan månadsskiftet och var med och träningsspelade mot Eskilstuna Guif i fredags. Matchdebuten slutade med fyra mål.

”Vi vet att han är en bra och kompetent handbollsspelare med meriter i landslagssammanhang på ungdomssidan och han har under tiden i Rimbo fortsatt att utvecklas till en mycket bra spelare med både bra skott och ett aggressivt genombrotts spel”, skriver klubben på hemsidan.