Simon Ongeri förlänger med Lindesberg

Simon Ongeri, LIF Lindesberg. Foto: Hasses sportbilder

Simon Ongeri anslöt sig till LIF Lindesberg från HK Aranäs inför säsongen 22/2. Nu står det klart att målvakten förlänger kontraktet med två nya år.

Simon anslöt sig till LIF Lindesberg inför säsongen 22/23 i div 1 med målsättningen att föra laget snabbt upp till Allsvenskan igen. Ett löfte han höll tillsammans med de andra och nu är han är redo för hjälpa laget ytterligare framåt.

– Känns otroligt bra att allt är klart och att jag förlängt mitt kontrakt med Lindesberg. Har utvecklats väldigt mycket under dessa två år och ser fram emot att fortsätta utvecklas här. Både jag och min flickvän har trivts otroligt bra, vilket också är viktigt för mig. Jag vet även att klubben har något väldigt spännande på gång och det vägde såklart väldigt tungt när jag valde bort andra alternativ. Kommer bli riktigt bra detta!!!, säger Simon Ongeri till klubbens hemsida.

– Simon har tagit stora kliv i sin utveckling denna säsong och axlat rollen väldigt bra. Han är en kille som jag ser stor potential i och nästa steg i Simons utveckling är att förbättra fysiken. I gruppen ser jag honom som en viktig pusselbit, han sprider mycket glädje omkring sig och det ska man inte förringa. Jag är väldigt glad över att Simon vill fortsätta att vara med på resan mot högre mål, säger Joakim Bååk till klubbens hemsida.

Länk: A-herr: Simon Ongeri klar för två nya år i orange!