Önnered bygger inför säsongen i Allsvenskan

Önnered värvar talanger.

Önnereds HK ramlade ur Elitserien i vårens kvalspel och får nu ladda om i Allsvenskan. Det blir stor spelaromsättning där flera spelare lämnat men också flera tillkommit.

De senaste tillskotten i ÖHK är:

-Simon Lundin, M9 från HK Varberg
25-åringen var lagkapten i i moderklubben BK Heid förra säsongen tills de drog sig ur Allsvenskan. I febuari ritade han då på för HK Varberg som han spelade med säsongen ut. Har under försäsongen tränat med IK Celtic och gjort en träningsmatch mot Sörhaga där Celtic vann. Valde sedan Önnereds HK.

-Felix Sjöholm, 9M från BK Heid
23-åring som återvänder efter ett uppehåll. Har tidigare spelat med ÖHK i Elitserien. Tränade även han med IK Celtic under försäsongen men ritar nu på för de gröna i västra Göteborg.

-Hans Winge, Målvakt från HK Varberg
Ännu en återvändare, spelade för ÖHK under våren 2014. 25-åring som fostrades i Lysekils HK innan han tog steget till Redbergslids IK. Har även lirat i IFK Kristianstad, BK Heid och HK Varberg.

-Daniel Blomgren, 9M från HK Önnerediterna
Fyller 18 i sommar och spelade under säsongen mestadels i Önnerediterna i Division 2 Västra. Nu uppflyttad på riktigt till A-laget.

Önnered annonserar också på sin egen hemsida att en till spelare kommer att ansluta till den idag 20 man starka truppen. Man har ju tidigare haft tunga tapp i Andreas Berg (MT Melsungen, Tyskland), Adam Krantz (Eskilstuna GUIF) och Ola Pewik (Ricoh).

Nya tränare i ÖHK är Magnus Lundbäck som assisteras av Marcus Tobiasson. De ersätter Christer ”CK” Karlsson som numera tränar Fredrikstad i Norge.