Nikola Stojcevski tar tränaransvar i Torslanda

Nikola Stojcevski och Magnus Johansson. Foto: Torslanda HK.

Torslanda HK ger plats till en tidigare spelfördelare på tränarstolen. Nikola Stojcevski är ny tränare från och med sommaren med Magnus ”Bagarn” Johansson som assisterande, meddelar klubben på sin Facebooksida.

Stojcevskis senaste intryck med Torslanda var 2020/då han agerade playmaker och placerade in skotten. Sedan 2013 har 38-åringen skaffat sig Göteborgsbakgrund, som spelare och senare ungdomstränare i Redbergslids IK.

THK erbjuder ändå hans första tränaruppdrag i riktigt rampljus, medan den assisterande tränaren är mer van vid elitmiljöer från sidlinjen.

RIK– och guldprofilen Magnus ”Bagarn” Johansson klev in i Torslandas organisation under den förra säsongen och blir kvar som assisterande.

”Med Bagarns gedigna tränarerfarenhet och Nikolas breda spelarerfarenhet får vi ett ledarteam som har de bästa möjligheterna att fortsätta och förstärka utvecklingen i truppen”, skriver klubben i sociala medier.

Övriga i Torslandas stab kring herrlaget i Allsvenskan är fystränaren Nikolas Alektoridis som fystränare, fysioterapeuten Malin Olofsson samt Ralf Carlsson och Magnus ”BG” som materialförvaltare.

Länk: Tränarteamet kring Torslanda HK herrar för kommande säsong är nu komplett