Karlskrona anställer klubbchef

Samarbetet mellan HIF Karlskrona och Karlskrona Handboll bygger ut sin organisation. Där kommer Olof Ljungberg in i bilden som tillträdande klubbchef, meddelar HIF på sin hemsida.

Representationslagen på herr- och damsidan ska få sitt, dessutom vill klubben mer med de ungdomar man kan räkna in bland de 550 medlemmarna.

Ljungberg är redan bekant i bygden och gett tid ideellt för att sköta kommunikation och marknadsföring. Det blir mer fast förankring och ett tydligare uppdrag när Blekingeklubben stärker satsningen.

– Vi ska vara en klubb som barn vill spela i och som föräldrar vill att ens barn ska spela i. Damerna ska få ännu bättre förutsättningar än i dag och jag ser framför mig att de ska kunna avancera i seriesystemet. Samtidigt ska klubben vara i högsta serien på herrsidan, säger Olof Ljungberg till Karlskronas hemsida.

– Vi vill ha med alla på banan och bli ett starkare, mer sammansvetsat gäng. Vi fortsätter att jobba enligt vår vision – Sveriges roligaste klubb, fyller ordförande Örjan Nilsson i.

Länk: HIF Karlskrona och Karlskrona Handboll satsar på ny klubbchef