Jesper Forsberg till Amo

Amo HK toppar upp målvaktsteamet med en värvning från en seriekonkurrent. Jesper Forsberg har satt signaturen på ett treårskontrakt och flyttar från Skånela IF till Smålandsklubben, enligt Amos hemsida.

Amo har sedan tidigare Wilhelm Nättsjö på plats inför nästa säsong. En ny keeper på väg in innebär att Flamur Gerbeshi söker sig vidare till andra uppgifter.

Klubben litar istället till Jesper Forsbergs kunnande, slipat under två säsonger med Skånela och dessförinnan i Rimbo HK.

– Jag ser fram emot en ny utmaning samt att träna under Andreas Stockenberg. När Stocken ringde mig och pratade med mig så kändes det som att han verkligen fattat vilken typ av målvakt han får både spelmässigt och mentalt så det gjorde mig verkligen övertygad om detta, säger han till Amos hemsida.

Med en utåtriktad spelstil och spets på kontringsspelet kan 24-åringen bli en rejäl tillgång för Amo framöver.

– Min målsättning inför varje säsong har alltid varit att göra en bättre än den förra och så ska det förbli även i år. Lagmässigt så vill och tror jag definitivt att vi minst ska träffa kval men man vinner inte matcher i denna serie på tur utan det kommer krävas hårt arbete och jag ser framemot det, säger Forsberg till klubbens hemsida.

Länk: Vi välkomnar Jesper Forsberg!