HK Drott rustar upp med Daniel Björk

HK Drott gör comeback i Allsvenskan kommande säsong, och nu byggs truppen upp inför återkomsten. Idag meddelade Drott att man värvar Daniel Björk från IFK Skövde HK.

– Det ska bli jättekul att få vara med i ett lag som jag vet är professionella i det de gör och även ett lag som har stora visioner om var de vill i framtiden, säger Björk till klubbens Facebooksida

Efter en sejour i division 1 och 2, är nu HK Drott tillbaka i Allsvenskan och nu rustar man upp laget inför kommande säsong. Under torsdagskvällen meddelade klubben på Facebook att Daniel Björk ansluter till laget inför kommande säsong. Björk spelade senast i Handbollsligalaget IFK Skövde.

– En sista pusselbit i Drott-truppen är på plats. Daniel Björk med stor skyttekraft från högernio tillför en ny dimension i vårt anfallsspel, säger Thomas Sivertsson, tränare HK Drott till klubbens Facebooksida.

Högernian Björk ser framemot en flytt till Halmstad och västkusten.

– Halmstad är en trevlig stad som jag vill lära känna bättre. Det ska bli jätteroligt!

Nu är Drotts lagbygge inför kommande säsong klart, och Sivertsson är nöjd över hur truppen ser ut.

– Med Daniel på högernio så känner vi oss mycket nöjda med våra fyra nyförvärv utifrån Jesper Sivertsson mittnio, Axel Dahlman högersex och Emil Arthursson i målet, spännande spelare för Halmstad-publiken att lära känna i höst, avslutar Sivertsson.

Det står dessutom klart att den rutinerade Rasmus Abrahamsson förlänger med klubben.