Ekstrand och Lindgren stannar i Karlskronas ledarstab

Mathias Ekstrand och Karlskrona har nio raka tvåpoängare. Foto: Magnus Lejhall/Bildbyrån.

Mathias Ekstrand tog över HIF Karlskrona inför 2020/21. Ola Lindgren hoppade in som bollplank och tränarcoach för några månader sedan. I båda fallen får Blekingelaget behålla ledarna ytterligare år i organisationen.

Fredagens nyhet på klubbsajten gör att Ekstrand har ansvaret över 2024 medan Lindgren finns med i leken iallafall till 2023.

– Jag trivs väldigt bra i klubben och i Karlskrona. Jag känner att jag fortfarande utvecklas och att klubben har stor potential att bli ännu bättre. Den resan vill jag vara med på och att samarbeta en säsong till med Ola känns inspirerande. Vi har saker att utveckla och det ska vi jobba hårt för, säger Ekstrand till klubbens hemsida.

– För det första har samarbetet med Mathias varit både roligt och givande. Sen är projektet klubben inledde för två år sedan spännande att vara med på. Det finns en stor potential i klubben och i Karlskrona. Allt runt omkring håller hög nivå, med både förutsättningar för laget, intresset i staden och en bra arena. Nu behöver vi ta steg framåt sportsligt och skruva upp intensiteten på både träning och i spelet, fyller Lindgren i.

Länk: Klubben förlänger avtal med Mathias Ekstrand och Ola Lindgren