Dubbel glädje för Kungälv – Daniel Wester återvänder och Pontus Josefsson Säll förlänger

Pontus Josefsson Säll och Daniel Wester. Foto: Kungälvs HK

Kungälvs HK har nyligen presenterat två betydelsefulla nyheter som kommer att påverka laget inför den kommande säsongen. Pontus Josefsson Säll har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben. Samtidigt återvänder Daniel Wester till Kungälv, denna gång i en ledande roll inom herrverksamheten.

Daniel Wester, som tidigare har representerat klubben som spelare under två perioder, gör nu comeback i en annan roll. Denna gång kommer han att vara en del av den sportsliga ledningen kring herrverksamheten.

– Wester har ett stort klubbhjärta sedan sina sejourer som spelare i klubben. Han har varit med i arbetet kring att sätta både truppen och strategin för herrverksamheten sedan en tid tillbaka och vi är väldigt nöjda att få in en person med hans erfarenhet, kompetens och engagemang i verksamheten. På herrsidan kommer mycket av fokuset framåt ligga på att bygga en långsiktig struktur och vision kring den unga trupp som vi förfogar över – och i det här kommer Wester spela en vital roll tillsammans med den befintliga ledarstaben, skriver klubben via sin Facebook.

Pontus Josefsson Säll anslöt till Kungälv inför förra säsongen från Alingsås HK, där han kämpade med skadeproblem. Nu har mittsexan valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

– Pontus var en nyckel i synnerhet i vårt försvarsspel under året och vi är mycket glada för att han kör vidare i grönvitt. Pontus ger alltid 110% och med sin uppoffrande spelstil personifierar han mycket av det Kungälvs herrar vill stå för. Vi ser fram emot vad en skadefri Pontus kan uppnå i år med en hel försäsong i benen! Med Pontus förlängning är ännu en mycket viktig pusselbit på plats inför kommande år!

Länk: Kungälvs Handbollsklubb, Facebook