Drotts kapten kvar i klubben

Daniel Hagström. Foto: HK Drott.

Daniel Hagström bar kaptensbindeln i HK Drott säsongen som gick. Det blir ett år till i näst högsta serien, både för Halmstadslaget och den nyutexaminerade vänstersexan.

Hagström satte igång med handbollen i Vällingby. Halmstadspubliken har haft glädje av målsprutan på kanten i åtta säsonger.

Funderingar på andra klubbar har måhända funnits under tiden, inför den senaste förlängningen handlade valet om något annat.

– Det var en självklarhet för mig att förlänga med HK Drott. Drott är ett lag jag trivs jättebra i. Först och främst är vi ett fantastiskt härligt gäng som har sjukt kul ihop men samtidigt finns det en tydlig seriositet och ambition att vilja utvecklas och bli bättre.

– Anledningen till att jag inte skrivit på förrens nu är att jag precis tog min lärarexamen och varit tvungen att först säkerställa ett jobb innan jag skrev på, fortsätter Hagström till klubbens hemsida.

Skyttekungen på plats är en annan tanke som fansen säkert uppskattar i lagbygget. Hagström vann den interna skytteligan under 2022/23 med 128 lyckade avslut.

Länk: Nyheter från herrlaget!