Då: Kvalhjälte till Allsvenskan – Nu: Målvakten återvänder till Rimbo

Rimbos Dick Tollbring. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Fredrik Norstedt spikade igen målet i det klassiska Rimbo-kvalet mot Eskil till Allsvenskan 2010. Nu har laget fått tillbaka målvakten som var med på resans början, meddelas på klubbens hemsida.

Det såg tungt ut för Rimbo HK när målakten Jesper Forsberg lämnade för Skånela IF. Men nu hoppas man att en gammal ung hjälte ska vara i lika god form som då, när det begav sig uppåt i ligasystemet. Fredrik Norstedt var med och tog Rimbo till Allsvenskan – dit han ledde laget i kvalet mot HK Eskil 2010.

– Det var ju Fredrik som tog oss upp i allsvenskan då han spikade igen mot Eskil. Efter den säsongen fick han för sig att lägga av. Sedan började han lite smått med HK Ceres och lusten kom väl tillbaka. Han har egentligen varit för bra för den divisionen. Nu har han mognat i psyket och det ska bli spännande att ha honom i laget igen, säger Dick Tollbring på lagets hemsida.

Målvakten har hunnit fylla 25 och har hållit till i Norrtäljelaget Ceres i division 2 Norra. Men nu har han övertygats om att flytta tillbaka till Rimbo när Ceres väl ramlade ur division 2 efter flera år.
Norrtälje Tidning frågar tränare Tollbring hur bra Norstedt är idag?

– Det är svårt att säga, men jag tror att han kan vara riktigt bra. Jag vet ju vad han gjorde då och kan han göra det idag, så har han verkligen potentialen att leverera. Han har ju nästan hållit Ceres kvar på egen hand ibland, så det ser jättelovande ut, säger Dick Tollbring till Norrtälje Tidning.