Christer ”CK” Karlsson – både i Heid och Varberg

Christer "CK" Karlsson. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Christer ”CK” Karlsson delar sin arbetstid längs västkusten nästa säsong. Återkomsten till BK Heid damer som blev klar för några veckor sedan kombineras med en ny position kring HK Varbergs herrar.

Heid har haft den garvade handbollaren som ansvarig för elitgruppen sedan början av månanden.

– Vi ska se till att BK Heids damlag till att börja med blir ett stabilt allsvenskt lag som på längre sikt ska kunna utmana om ta sig till Handbollsligan igen. Det är ett ambitiöst mål som är utmanande men absolut möjligt, sade han till Heids hemsida då uppdraget blev klart.

”CK” ledde samtidigt Varberg till kvalplats i Allsvenskan och en snöplig avslutning på säsong då klubben blev nekad elitlicens. Ärendet är fortfarande under behandling, oavsett utgång är Karlsson kvar som huvudansvarig för Elit herrar till hösten.

– Det ska bli skoj som fan att fortsätta att vara en del av en så fin klubb, säger han i sociala medier.

Heid kommenterar Karlssons dubbeljobb via sin hemsida:

”Vi har under hela tiden haft en tät dialog med HK Varberg och CK där vi konstaterar att det finns stora möjligheter med att två föreningar delar på CK kompetens och kunnande. Genom att HK Varberg i första hand bedriver en elitverksamhet på herrsidan och vi på damsidan föreligger det inte några intressekonflikter mellan de två uppdragen”, skriver Heid.

Länk: Vi är så glada att CK tar nya tag