RYKTE: Efter kontraktsstrul – Alfred Ehn hamnar i IFK Kristianstad?

Alfred Ehn, IFK Skövde HK. Foto: Andreas L Eriksson, Bildbyrån

I februari valde Alfred Ehn att säga upp sitt kontrakt med IFK Skövde HK. När proffserbjudanden uteblev ville han skriva nytt med Skövde men då hade de inget kontrakt att erbjuda. Enligt uppgifter till Handbollskanalen blir det nu flytt till IFK Kristianstad för Ehn.

Alfred Ehns chansning att i februari säga upp sitt kontrakt med IFK Skövde HK i hopp om att bli utlandsproffs, alternativt öppna upp för möjligheten att omförhandla sitt kontrakt, såg för några veckor sedan ut att inte falla väl ut för vänstersexan. Skövde hade tolkat kontraktsuppsägningen som att han inte ville spela kvar medan Ehn menade att så inte var fallet.

När Ehn öppnade för vidare spela i Skövde meddelade klubben att de inte hade något kontrakt att erbjuda och vips så stod en av Handbollsligans bästa vänstersexor klubblös. Nu verkar det dock som att Ehn hittat en ny klubbadress. Flera källor till Handbollskanalen meddelar nämligen att han är klar för IFK Kristianstad.

IFK Kristianstad, som förra veckan blev Svenska Mästare, har ett erkänt tufft spelschema och en bred trupp är ett måste. På vänstersexpositionen finns i dag Viktor Hallén och Anton Persson.

Alfred Ehn gjorde förra säsongen 153 mål på 32 matcher i Handbollsligan och har Lidköpings HF som moderklubb.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here