RYKTE: Christoffer Brännberger till IK Sävehof?

Christoffer Brännberger. Foto: Kadetten Schaffhausen

Transferkarusellen är i full gång och vi går in i en tid som präglas av såväl galna som logiska rykten. Det senaste ryktet som nått Handbollskanalen är att Christoffer Brännberger kan vara på väg till IK Sävehof.

ANNONS

I går kunde ni på Handbollskanalen läsa om att Sävehofs nuvarande mittsexa Viktor Rhodin ryktas lämna för vidare spel i lokalkonkurrenten Önnereds HK. Om så blir fallet konstaterades också att Joakim Larsson blir relativt ensam på positionen och ytterligare ett namn in kunde vara aktuellt.

Den man som nu ryktas ansluta till Partilleklubben är Christoffer Brännberger som hållit till i schweiziska Kadetten Shaffhausen sedan 2015. Brännberger är en reslig mittsexa, känd för att vara en riktig vinnarskalle – något som kan bli ett värdefullt tillskott till Sävehof.

27-årige Brännberger har GT/76, Skånela IF, Hammarby IF HF, IFK Tumba, Runar IL (Norge) och Haslum HK (Norge) på sitt CV innan han landade i Schweiz och Kadetten. Med Kadetten har det blivit spel i Champions League samtidigt som han hunnit med att bli cup- och pokalmästare, samt ligamästare flertalet gånger.

Nu väntar vi med spänning på att se vilka rykten som faktiskt tickar in och blir verklighet.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here