Robin Hallberg trappar ner – lämnar Hammarby

Robin Hallberg, Hammarby Foto: Andreas Sandströšm / BILDBYRÅN

Robin Hallberg har varit en av Hammarbys viktigaste spelare, men väljer nu att lämna klubben. Anledningen är att målvakten bestämt sig för att trappa ner, det skriver Hammarby på klubbens hemsida.

ANNONS

Robin Hallberg har spelat i Hammarby under två olika perioder och båda gångerna varit väldigt viktig för laget. Men nu blir det alltså inget mer spel i Bajen.

– Det handlar om tid och energi. Jag pratade med ”Falle” (Patrik Fahlgren) och Robban (sportchef Robert Venäläinen) för några veckor sedan och när de berättade om den sportsliga satsningen och målsättningarna blir jag sugen på att ställa mig först i ledet och visa vägen på varenda träning. För det tycker jag är mitt ansvar, som en av de rutinerade, att ta täten om jag ska vara med. Men vet jag hur mycket det kostar i tid och energi, och där jag är just nu vill jag hellre ge det till familjen och den civila karriären. Det är ett tufft beslut att ta. Handbollen har varit mitt liv i över tio år, men jag är laddad på att se vad annat livet har att ge, säger han till klubbens hemsida.

Hur det blir med fortsatt handbollsspelande för Hallberg verkar han inte riktigt ha bestämt sig för ännu.

– Riktigt så långt i tankarna har jag inte kommit, en del gammal lagkamrater och andra skumma förbindelser hävdar att de tänker försöka värva mig till sina lag i lägre divisioner, men vi får se. Det kanske är dags att lägga på sig några kilo och ansluta sig till tjockis-bajarna, säger han till hemsidan.

LÄNK: Robin Hallberg: ”Jag kommer minnas så mycket och så många”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here