Officiellt: Bengtsson och Lindgren stannar i HK Varberg

Daniel Lindgren. Foto (arkiv): Krister Andersson/Bildbyrån.

Det är härliga tider i HK Varberg. Först blev avancemanget till Handbollsligan klart och nu väljer två trotjänare att följa med klubben upp i finrummet. Tobias Bengtsson och Daniel Lindgren har skrivit på nya kontrakt med klubben. 

HK Varberg har varit nära att nå Handbollsligan flera gånger men misslyckats. I år tog klubben slutligen steget och kan bli en obehaglig nykomling för flera lag i högstaserien. Nu har klubben dessutom säkrat upp två trotjänare i Tobias Bengtsson och Daniel Lindgren.

– Underbart att det blivit klart med ”gubbarna”. Båda är föredömen både på och utanför planen. Deras dröm om Handbollsligan är nu verklighet och jag vet att dem nu längtar till att sätta Varberg på handbollskartan även i högsta ligan, säger Varbergs tränare Hasse Karlsson i ett pressmeddelande.

– En viktig del i vårt lagbygge, där båda är vinnarskallar och som ger allt för laget och föreningen i både med och motgång. Den ända rädslan man som tränare har är väl att dem nu klurar på i vilken match den lyckosamma ”flaskan” ska användas.