Möller x2 stannar i Sävehof

Sävehofs Felix Möller och Simon Möller tillsammans med sin pappa Peter Möller. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Simon och Felix Möller är fostrade i IK Sävehof, och där kommer de stanna. Bröderna har förlängt kontrakten med Göteborgsklubben till 2025.

Simon och Felix Möller är bröder och har följts åt under handbollskarriärerna. Felix är född 2002 och har varit en del av Sävehofs A-lag sedan 2020, medan Simon är två år äldre och har spelat i elitlaget sedan 2017.

Bröderna är så pass nöjda med klubben och dess arbete att båda väljer att förlänga sina respektive kontrakt. Sävehof har säkrat Möller x2 till 2025.

– Väldigt härligt att våra två kanske största kulturbärare förlänger och visar att dom vill vara med och fortsätta att gå i bräschen för att bygga det vi startat de senaste åren. Vi är en klubb som ska bygga A-laget mest på våra egna produkter eftersom vi har en så fantastisk akademi- och ungdomsverksamhet och då är det extra viktigt för oss att dessa är kvar och leder laget när dom är i Simon och Felix ålder, säger Michael Apelgren till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Det ska bli kul att jobba vidare med dem och tror att om vi fortsätter jobba hårt så kommer vi få se bröderna Möller med nya utmaningar i framtiden.

Både Simon och Felix ser framemot att få fortsätta karriärerna i svart och gult.

– Att få spela för en klubb som IK Sävehof och alla de förutsättningar som finns i klubben och arenan i kombination med tränarteamet Micke, Linus och Daniel innebär att vi kommer att fortsätta att utvecklas och bidra till Sävehofs framgångar, säger båda bröderna till klubbens hemsida.