Möller, Davidsson och Wedberg stannar i IK Sävehof

Simon Möller. Foto: Michael Erichsen, Bildbyrån

IK Sävehof fortsätter att satsa på ungdomar. Nu har klubben förlängt kontrakten med tre unga spelare: målvakten Simon Möller, niometersspelaren Gustav Davidsson och högernian Gustaf Wedberg, det berättar IK Sävehof i ett pressmeddelande.

Samtliga tre spelare har gemensamt att de fick chansen i A-laget redan under förra säsongen. Dessutom hade spelarna framträdande roller i Sävehofs farmarlag S-Hof – ett lag som kom femma i division 1 södra.

Simon Möller fick mycket speltid under förra säsongen och visade att han redan nu är redo att ha en stor roll i ett topplag i Handbollsligan. Nu har Möller belönats med ett treårskontrakt.

– Att spendera de närmsta tre åren i Sävehof var för mig ett självklart val. Att få spela i Sävehofs A-lag har varit en dröm sedan liten och att redan denna säsong kunnat vara med och bidra i allra högsta grad var högst oväntat men när man får chansen är det bara att ta vara på den, säger Simon Möller i pressmeddelandet.

Såväl Gustav Davidsson som Gustaf Wedberg har skrivit på tvåårskontrakt med klubben.

– Det känns riktigt roligt att skriva på för Sävehof. Det har varit det självklara valet sedan jag flyttade hit från Skåne för några år sedan. Jag är mycket stolt och ser fram emot att fortsätta utvecklas i en så bra klubb, säger Gustav Davidsson i pressmeddelandet.

– Det ska bli fantastiskt kul att få fortsätta representera sin moderklubb över de kommande säsongerna, säger Gustaf Wedberg i pressmeddelandet.