Mario Lipovac lämnar IFK Kristianstad – Arnarsson stannar

Mario Lipovac. Foto: Tommy Holl IBL/AOP

Det står nu klart att mittsexan Mario Lipovac kommer att gå till Ystads IF. Arnar Freyr Arnarsson stannar i IFK Kristianstad.

Under Ystads IF:s presskonferens vid 10-tiden idag presenterades det att Mario Lipovac kommer att spela för klubben nästa säsong.

26-åriga mittsexan Mario Lipovac kom till Kristianstad för lite mer än ett år sedan. När det stod klart att mittsexan Arnar Freyr Arnarsson skulle stanna i IFK blev det en mittsexa för mycket. IFK Kristianstad skriver på sin hemsida att de har haft en öppen dialog med Mario om det och att det inte finns några ”hard feelings” mellan dem.

IFK Kristianstad skriver även på sin hemsida:
Samtidigt kan vi då med glädje konstatera att Arnar Freyr Arnarsson bestämt sig för att stanna i ytterligare ett år IFK trots intresse från väldigt namnkunniga lag ute i Europa. 
Arnar har haft en fin utveckling sedan han kom till oss förra sommaren men både vi och han känner att han behöver en säsong till för att vara mogen de större uppgifterna. Ibland glömmer vi bort att Arna bara är 21 år och med en lång spännande handbollskarriär framför sig.