Adam Nyfjäll skriver på nytt kontrakt med IFK Kristianstad

Adam Nyfjäll, IFK Kristianstad. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Trots anbud från andra klubbar väljer Adam Nyfjäll att stanna i IFK Kristianstad. Det blir två år till i klubben för mittsexan, det bekräftade klubben i ett pressmeddelande idag

Adam Nyfjäll har trots Kristianstads knackiga säsong varit en av de mest stabila spelarna i Handbollsligan. Förutom att vara Kristianstads bästa målskytt i år med 43 baljor har mittsexan samlat ihop 30,74 MEP-poäng, vilket också är bäst i laget och tolva totalt i ligan.

– Vi är väldigt imponerande över de framsteg Adam haft sedan i somras och hoppas att han fortsätter ta kliv i sin utveckling. Vi är jätteglada att han vill fortsätta vara en orange krigare, säger IFK Kristianstads assisterande tränare Björn Sätherström på hemsidan.

Enligt IFK Kristianstads pressmeddelande har 27-åringen haft anbud från andra klubbar men väljer att skriva på ett nytt tvåårskontrakt med de orangea tigrarna. Det innebär att mittsexan förblir Kristianstadspelare över säsongen 2021/22. Nyfjäll själv vet vad han vill uppnå under de åren.

– Jag vill ta SM-guld med den här föreningen, säger han i pressmeddelandet.