TV-onsdag: Handbollsligan och Champions League

Skövdes Rex Blom. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN.

I kväll fortsätter herrarnas Champions League-gruppspel med fyra matcher. Två matcher spelas i Handbollsligans tredje omgång. Hallby tar emot Lugi och Skövde möter Malmö.

Lugi har full pott så här långt i Handbollsligan och Hallby har noll poäng. Toppen mot botten alltså. Är det i kväll det ska vända eller kan Lugi följa upp sin fina start – som är raka motsatsen till förra säsongens svaga inledning?

HK Malmö besegrade just Hallby i sin förra match, efter att ha förlorat mot Guif i premiäromgången. IFK Skövde är obesegrade och var närmast vinst i kryssmatchen mot Sävehof senast. Två lag som vill utmana i toppen och båda lär se kvällens match som en värdemätare.

I Champions Legue är det dags för den tredje omgången i gruppspelet. Fyra matcher spelas i kväll och som vanligt kan det bli svenska spelare i samtliga. Först ut är PPD Zagreb mot FC Porto och Veszprém mot Dynamo Bukarest. Därefter följer förväntade toppmötet mellan Aalborg och Vive Kielce. Samtidigt spelar SC Magdeburg mot Paris Saint-Germain.

Tablån 28 september

Handbollsligan
(19:00) IFK Skövde–HK Malmö
(19:00) IF Hallby–Lugi
Båda matcherna sänds i C More
Champions League (h)
(18:45) PPD Zagreb–FC Porto
(18:45) Veszprém–Dynamo Bukarest
(20:45) Aalborg–Vive Kielce
(20:45) SC Magdeburg–Paris Saint-Germain
Matcherna sänds i Viaplay