Tobias Nordahl är Karlskrona trogen

HF Karlskronas Tobias Nordahl. Foto: Nicklas Elmrin / BILDBYRÅN

Tobias Nordahl har valt att förlänga sitt kontrakt med HF Karlskrona. Nordahl, som anslöt till klubben 2017, har valt att stanna för sin sjunde raka säsong, vilket garanterar honom åtminstone en åttonde säsong i klubben.

Nordahl kom till HF Karlskrona som 23-åring från division 1 och Vinslövs HK. Under sin tid i klubben har han spelat två säsonger i Handbollsligan, fyra i allsvenskan och återvänt till ligan. Nu står det klart att försvarsgeneralen och vänsternian stannar i klubben även nästa säsong.

– Det känns fantastiskt kul att köra vidare i klubben. Jag gör nog min bästa säsong sedan debutsäsongen och därför kändes det givet att fortsätta, även om min livssituation förändrats mycket på sju år, säger Tobias Nordahl till klubbens hemsida.

– Det är en väldigt viktig förlängning för oss. Nordahl har gjort en väldigt fin säsong och bidrar både bakåt och framåt. Inför säsongen såg jag kanske honom främst som en försvarsspecialist, men han har även visat att han är ett farligt hot från niometer med sitt skytte och assistspel, säger Mathias Ekstrand.

Länk: Tobias Nordahl förlänger kontraktet