Teern lämnar AHK – flyttar till Önnered?

Fredrik Teern. Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

Fredrik Teern har spelat färdigt i Alingsås HK, men han tänker inte lägga skorna på hyllan. Enligt uppgifter till Handbollskanalen flyttar försvarsgeneralen vidare till Önnereds HK.

Vilken karriär han haft i Alingsås HK, Fredrik Teern. Det har blivit fem SM-finaler och ett SM-guld – dessutom har han blivit utsedd till seriens bästa försvarsspelare två gånger. 2013 kom han till klubben, men nu har 32-åringen gjort sin sista match för AHK.

– Vi har haft många fina år ihop, men det känns rätt från båda håll att gå vidare. De vill satsa på något nytt och jag känner mig rätt färdig också, säger Teern i ett pressmeddelande.

Teern slutade efter förra säsongen men gjorde comeback i februari. Det är inte aktuellt att på nytt lägga skorna på hyllan.

– Jag vill fortsätta spela. Hur, var och när det blir får jag se, men jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt, säger han.

Enligt uppgifter till Handbollskanalen blir Önnereds HK nästa klubbadress för Fredrik Teern. Man kan väl lugnt säga att Teern och Christoffer Brännberger kommer att bilda ett något oömt mittlås i Göteborgsklubben.