Robin Svensson på nytt i Hallbytröjan

Hallbys Robin Svensson. Foto: Mats Javerud / BILDBYRÅN

Robin Svensson tackade för sig efter sju år inne på linjen för IF Hallby. Under sommaren har Jönköpingsklubben fått skador på ett par mittsexor och Svensson gör sig klar för comeback, skriver Hallby på sin hemsida.

Svenssons återkomst ska vara av det tillfälliga slaget men är ändå till glädje för fansen. Hallby stod annars kapacitetsspelare på positionen då Oskar Hedvall och Paetur Mikkjalsson båda är ur spel under en tid.

– Det är klart det är roligt att vara tillbaka och spela handboll i Hallby, även om mitt uppehåll bara varit över sommaren. Jag hade landat i att jag inte kommer spela mer handboll, men det blev annorlunda när Anders ringde och förklarade lagets situation. Då kände jag att jag vill hjälpa till i den mån jag kan och som behövs ett tag framöver, säger Svensson till klubbsajten.

Anders Hallberg kunde dra en lättnadens suck i tränarrollen när Svensson bestämt sig för att återvända till planen.

– Robin är en spelare som vet vad han håller på med på handbollsplanen och kommer snabbt in i tänket igen. Man märker vilket hjärta Robin har för Hallby, som bara på någon dag löser livssituationen och kommer spela för Hallby ett tag framöver, säger han till klubbens hemsida.

Länk: Robin Svensson gör comeback!