Nemanja Milosevic förlänger med Lugi

Lugis tränare Nemanja Milosevic. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN.

Nemanja Milosevic tog över tränarrollen i Lugi inför den här säsongen efter att ha varit assisterande tränare i klubben under sju år. Nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt och blir i Lugi i ytterligare tre år.

Lugi har haft höga toppar men varit lite ojämna under säsongen. Men en sjätteplats i Handbollsligan och bara en poäng upp till en tredjeplats är klart godkänt och nu förlänger klubben kontraktet med tränaren Nemanja Milosevic.

– Nemanja har absolut motsvarat de förväntningar vi hade på honom som ansvarig tränare. Han är duktig taktiskt och laget utvecklas hela tiden. Han har också tagit sig tid att se klubbens yngre förmågor och flera nya, unga ansikten har dykt upp på A-lagets träningar när tillfälle för det funnits. Detta är väldigt viktigt i LUGI och när vi tittar på helheten runt A-laget känns det fullkomligt självklart att förlänga Nemanjas avtal. Med ett 3-års kontrakt klart kommer Nemanja involveras än mer i strategin och truppbyggandet för framtiden, säger LUGIs sportchef Kenneth Andersson till klubbens hemsida.

Milosevic, som ersatte Marc Und inför den här säsongen, hade innan dess varit assisterande tränare för klubben i sju år.

– Jag har hela tiden haft en önskan att kunna arbeta långsiktigt med LUGI och försökt göra det även om det bara skrivit på ett år från början. Jag ser verkligen fram emot att kunna fortsätta jobba med killarna och utveckla laget, säger han till Lugi:s hemsida.

Länk: LUGI förlänger med Nemanja Milosevic!