Hampus Dahlgren fortsätter i Karlskrona

Hampus Dahlgren. Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån.

Hampus Dahlgren dök upp i HF Karlskronas tröja några veckor efter säsongstart. Kantspelaren och klubben verkar ha funnit varann igen de senaste månaderna, korttidsavtalet som gick ut vid nyår gäller numera säsongen ut.

Dahlgren stärkte IF Hallby medan Jönköpingslaget etablerade sig i högsta serien. Inspirationsliraren har en liknande roll i Karlskrona, med grund i att han uppskattar miljön under sin andra sejour i Blekingelaget.

– Jag tycker att vi har gjort en stabil höst och när klubben hörde av sig kände jag att jag vill fullfölja säsongen. Jag trivs väldigt bra i laget och längtar tills vi kör i gång med matcher igen, säger han till klubbens hemsida.

På planen ligger Dahlgren tvåa i den interna skytteligan, målsnittet är habila 4,5 på de tolv matcher som 27-åringen fått med sig i spelprogrammet.

– Hampus har många bra kvalitéer som vi är glada att fortsättningsvis få dra nytta av. Han bidrar med mycket energi och är så klart en väldigt duktig spelare, säger tränaren Mathias Ekstrand till Karlskronas klubbsajt.

Länk: Hampus Dahlgren stannar säsongen ut