Mia Lagumdzija satsar vidare i Kungälv

Mia Lagumdzija, Kungälv. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Mia Lagumdzijas flytt till Kungälvs HK blev ett lyckat drag för alla inblandade. SHE-klubben går ut med en viktig förlängning och knyter den okrönta skyttedrottningen till sig ytterligare en tid.

Kungälv presenterar Lagumdzijas nya kontrakt i sociala medier. Eskilstunaprodukten gjorde först en stabil debutsäsong i den gröna tröjan, de två senaste åren har niometaren verkligen tillhört de bästa spelarna i högsta serien.

Sammanlagd tvåa i skytteligan 2021/22, på onsdag tar 25-påringen över titeln innan hon fortsätter med KHK in i slutspelet.

”Mia är listig och klok bollspelare och under hennes tid Kungälv tagit oss till en dimension där vi gör mycket mål tillsammans. Hon har även blivit trygg med sig själv utifrån hennes roll hos oss och det har märkts på henne i sin helhet på och utanför plan”, skriver tränaren Hamed Khazrai på Kungälvs Facebooksida.

”Hon blir bättre för varje säsong i Kungälvs HK och jag är glad att kunna jobba vidare med ett par detaljer ytterligare en tid framöver”, fortsätter Khazrai.

Länk: MIA FÖRLÄNGER