Melanie Felber stoppar säsongen – väntar barn

Melanie Felber. Foto: Viktor Ljungström/Bildbyrån.

Skara HF:s stora målspruta, Melanie Felber kliver av tränings- och matchprogrammet och fokuserar på familjen den närmaste tiden. Klubbens hemsida förmedlar den glada nyheten att hennes andra barn är på väg till sommaren.

Felber startade sin fjärde säsong i Skara med sedvanliga kantlöpningar, sylvassa avslut och fanns där för laget fram till titelchansen i finalen av Svenska cupen. Den andra halvan av 2021/22 kräver ännu lite mer av lagkamraterna om Skara ska behålla sin fjärdeplats och sin status bland de bästa i SHE.

Vänstersexan själv stöttar till att börja med från sidlinjen.

– Det kan väl hända att jag får tillfälle att lägga en eller annan straff men annars vill jag vara tillgänglig på bänken för mina lagkamrater, säger hon till klubbens hemsida.

Tillsammans med IFK Skövdes Rex Blom ska handbollsfamiljen växa om några månader. Samtidigt löper kontrakten ut i de båda aktuella klubbarna i närområdet.

– Det är inte omöjligt att det slutar med att vi stannar kvar i Skövde. För egen del har jag i alla fall inga planer på att sluta spela handboll efter att jag fått ännu ett barn. Men det är mycket som ska fungera för oss så än är det inga beslut fattade, säger Felber till klubbens hemsida.

Länk: Melanie Felber väntar barn