Matchens tre stjärnor: H65 Höör–Skara HF

H65 Höörs Cassandra Tollbring. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN.

Efter 31–25 i den tredje kvartsfinalen mot Skara HF leder H65 Höör matchserien med 2–1. Handbollskanalen har utsett matchens tre bästa spelare i konceptet som vi enkelt och tydligt kallar för ”Matchens tre stjärnor”.

Tre stjärnor – Cassandra Tollbring

Sju mål (vara fem på straff). Åtta assist. Cassandra Tollbring var otroligt dominant mot Skara och framförallt (tillsammans med Leila Melcher i mål) spelaren som avgjorde matchen åt H65 Höör. Tollbring tog verkligen ansvar och det faktum att det är en otroligt säker straffskytt ska inte underskattas.

Två stjärnor – Isabelle Andersson

Inte fullt lika dominant som Tollbring, åtminstone inte i slutet av matchen, men oj så viktig Andersson är för detta H65. När H65 hade det jobbigt mot ett starkt Skaraförsvar var det framförallt vänsternian som klev fram och gjorde mål. Gick dessutom en intressant match i matchen mot Sara Johansson. Bara de två spelarnas agerande mot varandra gör den här matchserien intressant att följa.

En stjärna – Sara Johansson

Få spelare i Skara levererade på den höga nivå de kan göra. Sara Johansson hade heller ingen stark första halvlek, men i den andra handlade allt i Skara om högernian. Sju mål blev det, visserligen på 13 avslut, men Johansson tog ansvar (vilket inte går att säga om alla i Skara den här eftermiddagen).