Isakson och Hallby förlänger samarbetet

Petter Isakson. Foto: IF Hallby HK

Petter Isakson har varit en bidragande del i Hallbys framgångar i SHE denna säsong. Nu står det klart att den assisterande tränaren förlänger med klubben.

Hallby visade inga nerver som nykomlingar i SHE. Laget besegrade bland annat topplagen H65 Höör och Önnered, och tack vare det lyckades de hålla sig kvar i den högsta serien till kommande säsong. Petter Isakson är en av de som jobbat hårt för att laget ska lyckas på planen, och nu meddelar Hallby att samarbetet fortsätter.

Isaksson har förlängt sitt kontrakt som assisterande tränare för Hallbys damlag.

– Jättekul att jag fick förfrågan om förlängt uppdrag med damerna. Det är en väldigt stimulerande nivå att få jobba på, och gruppen spelare och ledare är inget annat än fantastiska, säger han till klubbens hemsida.

Målet inför säsongen var att hålla sig kvar i SHE. När det nu är uppfyllt har laget satt upp nya mål inför kommande säsong.

– Vi har hela säsongen 22/23 jobbat hårt för förnyat kontrakt och ny säsong i SHE. Med detta uppfyllt så vill vi visa att vi är slutspelsmaterial. Vägen dit är att lyfta sig 10-15 % ytterligare, vilket vi ska lägga grunden i vår grymma träningsmiljö i D-hallen, säger han till klubbens hemsida.