Ida Gullberg skriver nytt H65-kontrakt

Kantliraren Ida Gullberg finns i H65 Höör över 2023. – Att fortsätta i Höör kändes som rätt val. Jag tror att de flesta spelare som har elitambitioner vill spela i det här laget, säger hon till klubbens hemsida.

Gullberg kom med i elittruppen i Mellanskåne efter att ha gjort ungdomsåren i samma klubb. Fyra säsonger med stark utveckling senare väljer H65 att bygga vidare med 22-åringen – på högersex men också i nya konstellationer.

– Skadeläget gjort att vi kunnat använda henne i flera olika roller den här säsongen och hon har tagit uppgiften rakryggat och gjort det fantastiskt bra. Som när hon spelade trea i försvar för första gången; i en bortamatch i Europacupoen mot ett av Frankrikes nästa lag, säger tränaren Ola Månsson till klubbsajten.

Gullberg har hittills nätat över 150 gånger i seriespel i den röda tröjan.

– Som handbollsspelare vill jag hela tiden utvecklas och det känner jag verkligen att jag gör i H65. Träningsmiljön är bästa tänkbara och att få representera Höör både i SHE och internationellt är fantastiskt kul. Sedan hoppas jag kunna ta mer ansvar framöver, säger hon till klubbens hemsida.

Länk: Gullberg i Höör till och med 2023