Evelina Källhage fortsätter i Önnered

Evelina Källhage. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN.

Landslagets högersexa Evelina Källhage blir kvar i Önnereds HK under den kommande säsongen. Källhage, som har Önnered som moderklubb, återvände inför den här säsongen efter fyra år i H65 Höör.

Evelina Källhage fortsätter sin karriär i Önnereds HK. Efter fyra år i H65 Höör valde Källhage att återvända inför den stundande säsongen och nu meddelar Önnered att hon kommer att stanna i klubben.

– Självklart är vi väldigt glada för att Evelina väljer att fortsätta hos oss och i det bygge som vi håller på med mot framtida mål. Det är tydligt att Evelina har fått en ny kick efter hemkomsten och vi vill ju att alla tidigare Önneredspelare ska komma tillbaka, säger Önnereds elitansvarige spå damsidan, Krister Bergström, på klubbens hemsida.

Källhage är för tillfället fotskadad men väntas snart komma tillbaka. Önnered ligger på en åttondeplats i SHE-tabellen men är bara en poäng ovanför slutspelsstrecket.

24-åriga Evelina Källhage var med i landslagstruppen under VM i Spanien i december, dit hon blev uttagen efter att Mathilda Lundström skadat sig inför mästerskapet. Hon har gjort 19 mål på 15 landskamper.

Önnereds HK ta emot Lugi HF i SHE på fredag klockan 19.00.