Avslöjar: Clara Wolf förstärker Önnered

Clara Wolf. Foto: Christoffer Borg Mattisson

För ett par veckor sedan avslöjade vi på Handbollskanalen bland annat att Hanna Eriksson lämnar Önnereds HK efter säsongen då målvakten är nära att skriva på för Kungälvs HK. Handbollskanalen kan nu avslöja att Önnered gjort klart med Erikssons ersättare – det blir Clara Wolf från BK Heid.

Transferkarusellen är igång i SHE och det händer mycket grejer just nu. Tidigare under dagen bekräftades Handbollskanalens avslöjande att Wilma Pettersson lämnar Kungälvs HK för spel i H65 Höör.

Tidigare idag berättade vi även att Kristianstad HK:s stjärnspelare Siw Aabech är klar för Önnereds HK till nästa säsong. Men Önnered nöjer sig inte där. Enligt uppgifter till Handbollskanalen, från två av varandra oberoende källor, har ÖHK gjort klart med en ny målvakt som ska ersätta Hanna Eriksson, som alltså med största sannolikhet flyttar till Kungälv nästa säsong.

Spelaren det handlar om är Clara Wolf. Den 20-åriga målvakten är en av få ljusglimtar i BK Heid den här säsongen och har en bakgrund med spel i IK Sävehof. Trots att Heid har haft det otroligt tungt i år har Wolf gjort en bra säsong och efter säsongen kommer hon alltså att lämna Heid för spel i Önnered, där hon blir tvåa på positionen bakom givna Jenny Sandgren.

LÄNK: Avslöjar: Lagumdzija och Gluic jagas av utländska klubbar – Eriksson & Säreborn kan ersätta

LÄNK: Avslöjar: Siw Aabech klar för Önnereds HK