Rykte: Manolo Cadenas på gång till Chartres

Meshkov tränare Manolo Cadenas. Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

För drygt en månad sedan stod det klart att Manolo Cadenas lämnade uppdraget som huvudtränare i Meshkov Brest med omedelbar verkan. Nu ryktas det i Frankrike om att den argentinske förbundskaptenen är på väg att ta över Chartres.

Chartres nuvarande tränare Jérôme Delarue är forfarande inte klar för den kommande säsongen och därför har det börjat ryktas om potentiella ersättare. Ett namn som nämns i fransk media är Manolo Cadenas. Den spanske legendaren tränade Meshkov Brest fram till april då han avgick med omedelbar verkan. Anledningen bakom det tros vara att Brest ska ha velat att han fokuserade fullt ut på klubben och inte körde vidare som förbundskapten med Argentina.

Enligt de franska uppgifterna ska Chartres inte ha några bekymmer med att Cadenas dubbeljobbar, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på Cadenas dokumenterade skicklighet. Meritlistan är lång och därför förvånar inte uppgifterna att Chartres redan ska ha skickat ett kontraktsförslag till spanjoren.

Chartres slutade etta i grundserien i den franska andradivisionen och kvalar just nu för att nå spel i högstadivisionen.

LÄNK: MANOLO CADENAS VERS CHARTRES ?