Markus Olsson sjumålsskytt när Toulouse vann igen

Markus Olsson, Toulouse. Foto: Marie Campion/FENIX Toulouse Handball

På onsdagskvällen spelade Toulouse en viktig bortamatch mot Dunkerque och det blev en svensk matchvinnare. Markus Olsson gjorde sju mål på sju skott när Toulouse tog andra raka segern.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Toulouse har blandat och gett under säsongen och ligger i skrivande stund i mitten av tabellen. Onsdagens motståndare Dunkerque stod inför gårdagens match på lika många poäng som Toulouse, närmare bestämt tolv. Därför var matchen extra viktig för Toulouse som jagar de översta platserna i tabellen som innebär spel i Europa.

Och visst blev det seger för Toulouse. Matchen vanns med 28–22 efter att Markus Olsson imponerat ännu en gång. Sju mål på sju skott blev det för den före detta IFK Kristianstad-spelaren som verkligen haft en fin säsong i Frankrike så här långt. Segern var den andra i rad för Toulouse och hoppet om topplaceringarna lever därmed.

Markus Olsson var inte ensam svensk om att vara i spel i Frankrike under onsdagen. Fredric Pettersson gjorde två mål för Montpellier som bortabesegrade Aix med 23–19.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here