KLART: Palicka stannar i PSG

Andreas Palicka. Foto: PSG

Det blir fortsatt spel i Frankrike för Andreas Palicka. Den svenska stjärnan har förlängt kontraktet med PSG till 2025. 

– Jag kan inte vänta med att börja den nya säsongen, säger han till PSG’s hemsida

För drygt en månad sen florerade rykten kring en eventuell flytt till Pick Szeged för Andreas Palicka. Nu är det dock tydligt att detta endast var rykten. Palicka har förlängt det nuvarande kontraktet med PSG till 2025.

Den svenska stjärnmålvakten kom till den franska huvudstadsklubben 2022 och redan under den första säsongen var han med och vann den inhemska ligan. Det var PSG’s nionde raka titel, och nu har alltså Palicka chans att vara med och kriga om ytterligare två förstaplatser.

– Det är naturligt att jag förlänger mitt kontrakt med Paris Saint-Germain. Jag trivs bra här, i den här staden och i denna prestigefyllda klubb som jag omedelbart kom in i, säger Palicka till PSG’s hemsida.

Palicka är inte den enda målvakten som förlänger med den franska klubben. Även Jannick Green fortsätter i laget till 2025.

– Tillsammans med Jannick Green har de bevisat att de är ett av de bästa målvaktsparen i Europa och att de fortfarande är bland de bästa på sin position, säger Thierry Omeyer, generalchef för PSG, till klubbens hemsida.

– Jag är redo inför den nya säsongen med tiofaldig motivation och viljan att alltid ge allt för klubben, laget och supportrarna, säger Green till klubbens hemsida.

Jannick Green. Foto: PSG