Mediepartner:

Göteborg

Här börjar Sveriges jakt mot EM-guldet

Mediepartner:

Göteborg

Här börjar Sveriges jakt mot EM-guldet

Handbollskanalens läktare i Scandinavium

Köp biljett på Handbollskanalens läktare!

EM 2020 blir en härlig upplevelse för alla handbollsälskare och nu vill vi på Handbollskanalen erbjuda er chansen att dela den med varandra. Ta plats på den nördigaste läktarsektionen där vi samlar handbollsälskare i alla åldrar med ett brinnande hjärta för sporten. Tillsammans ska vi skapa handbollsfest!

Handbollskanalen har säkrat en helt egen sektion i EM-arenorna i Göteborg och Malmö. Nu vill vi skapa fest, decibel och en gul gräsmatta av svenska handbollssupportrar. Köp biljett på vår sektion och heja fram de blågula tillsammans med oss.

Matcher i Scandinavium, Göteborg

Gruppspel

FREDAG 10 JAN
Grupp F (Sveriges grupp)

Sverige – Schweiz
Slovenien – Polen

SÖNDAG 12 JAN
Grupp F (Sveriges grupp)

Schweiz – Polen
Sverige – Slovenien

TISDAG 14 JAN
Grupp F (Sveriges grupp)

Polen – Sverige
Schweiz – Slovenien

Fler EM-spelorter i Sverige

Malmö Arena, Malmö

GRUPPSPEL OCH HUVUDRUNDA
I Malmö Arena, mest känt för sina fem SM-finaler i handboll, kommer det att bjudas på sagolik handboll. De regerande världsmästarna Danmark tar sig över sundet för gruppspel, om framgången är med dem väntar tuffare motstånd i form av Sverige i huvudrundan (om Sverige tar sig förbi sitt gruppspel vill säga).

Tele2 Arena, Stockholm

FINALHELG
Det blir något i hästväg när EM 2020 ska avgöras. Finalhelgen spelas nämligen på Tele2 Arena, Stockholm, mest känt för att det aldrig spelats handboll där tidigare, och kommer att rymma hela 30 000 åskådare. Räkna med en handbollsfest utöver det vanliga och ett rejält tryck på biljettförsäljningen.