Tränarbyte i Kroppskultur

Enligt uppgifter till Handbollskanalen lämnar Jonas Carlsson sin tjänst som tränare för GF Kroppskulturs herrar i Division 1 södra.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Uddevallalaget återfinns på en sjätteplats i Div 1 södra med bra häng på toppskiktet. Trots det lämnar alltså Jonas Carlsson sin tjänst på bänken. Carlsson kom till GFK inför förra säsongen från Danmark och Viborg HK där han varit chefstränare för deras herrlag samt talangutvecklare för Viborg Elite, en del av Team Danmark, där det handlar om individuell utveckling av spelare i 16-18 årsåldern.
Ersättare blir Stefan Barksten Sävland som närmast kommer från en assisterande tränartjänst hos allsvenska Torslandas damer, där han fick lämna i julas. Nu är det upp till Sävland att försöka assistera GFK upp till Allsvenskan med hjälp av sina ledaregenskaper från handbollen, näringslivet och försvaret.

Länk till mer information:
http://www.bohuslaningen.se/sport/s%C3%A4vland-tar-%C3%B6ver-kropps-direkt-1.4144985

2 Kommentarer

  1. Dårskapen slutar aldrig i anrika GF Kroppskultur. Nu har föräldrastyrda grupper gett A-lagstränaren sparken. In tar man sin man sin vän som tränare istället. Men han är ju ”riktig” Kroppsare som klappa varandra på ryggen gruppen i föreningen säger. Har ju tyvärr inte lyckats med ett enda uppdrag han haft. Men nu är föräldrarna glada och deras gnälliga barn får spela igen. Detta var nog spiken i kistan för en sjuk verksamhet.

  2. Stefan Sävland @ Ralf Jansson, nu är det 1980 tal igen. Tror Ralf Jansson handbollskunskaper sträcker sig till….Kämpa

    Synd att man kört ut egna elittränare som Per J och Tobias P i kylan.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here