Ny tränare i KFUM Lundagård

Lundagård får ny tränare. Foto: Annette Andersson

Kent Engdahl slutar som tränare i KFUM Lundagård och blir sportansvarig i klubben. Ny tränare blir istället Robert Andersson, senast i IFK Malmö. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Robert Andersson har varit sportsligt ansvarig i IFK Malmö de senaste fyra åren och hjälpt till i klubbens ungdomssatsning. Han har dessutom tränat Nordsjälland och varit anställd hos det danska handbollsförbundet och även där arbetat med talangutveckling.

Men nu blir det alltså KFUM Lundagård för 54-åringen.

– Att bli tränare för Lundagård Dam känns oerhört kul och utmanande, ett Lundagård som startar om efter att åkt ur allsvenskan 16/17 men som förening har fortsatt goda ambitioner om vad man vill med sin damverksamhet. Det jag kan lova är att vi kommer träna bra, stå upp för varandra och aldrig vika ner oss, säger Robert Andersson i ett pressmeddelande.

Kent Engdahl är väldigt nöjd med sin ersättare.

– Vi är oerhört nöjda med att ha knutit till oss Robban. Han är duktig på att utveckla spelare och passar bra in i Lundagård. Nu startar en ny resa med målet att återigen komma tillbaka till Allsvenskan och vi vill med vår damsatsning kunna erbjuda en elitmässig satsning i en positiv och utvecklande miljö, säger han.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here