Imponerande seger för Täby – utan nyförvärvet Erik Lindau

Erik Lindau. Foto: Linda Carlsson

Nykomlingen Täby fortsätter att imponera i division 1 norra. Under söndagen slog de serieledarna Mantorp med 30-22 och detta utan starka nyförvärvet Erik Lindau.

ANNONS

Täby HBK är säsongens stora utropstecken i division 1 norra. Förvisso en stark spelartrupp men att som nykomling ligga på kvalplats uppåt är riktigt bra. Idag tog de ytterligare ett kliv.

Hemma i Tibblehallen besegrades nämligen serieledande Mantorp med hela 30-22. Daniel Harnebäck, som i somras signerades från Rimbo, briljerade med 10 mål. 45-årige (!) Aristides Sanchez gjorde 2 mål, vilket vi väl också får säga är imponerande.

De kliver nu upp på samma poäng som Mantorp i toppen av division 1 norra där VästeråsIrsta har chansen att ta över serieledningen om någon timme (i skrivandets stund). En härlig tättrio alltså där Täby HBK nu förstärkt för våren med Erik Lindau.

Lindau kommer närmast från HK Drott Halmstad men har också ett förflutet i Hästö IF och VästeråsIrsta. En snabbfotad och spelskicklig mittnia född 1993 som lär bli till stor nytta i Täby HBK.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

2 Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here