Ella Larsson från Kärra till Alingsås

Kärra HF laddar som bäst för SHE-starten efter sommaren. Samtidigt har kantspelaren Ella Larsson gjort ett karriärval för egen del och ansluter till Alingsås HK i division ett.

Larsson stöttade Kärra till den avgörande segern som innebar avancemang för drygt två månader sedan. De bästa förutsättningarna framöver finner 18-åringen dock med lånetid i Alingsås.

– Det känns som helt rätt steg för mig just nu och jag tror det är jättebra för min utveckling. Speltid och förtroende bygger självförtroende och det hoppas jag få här, om jag presterar. Sen kan det vara dags att testa något nytt också efter tolv år i Kärra, säger högersexan till klubbens hemsida.

För närvarande hamnar Larssons fokus på träningsdagarna med U19-landslaget och en möjlighet att få uppleva EM i Slovenien i blågult.

– Ella blir vår femte vänsterhänta spelare i truppen och kommer med sin förmåga att spela både på sex och nio meter att förstärka vår högersida på ett bra sätt, säger AHK-tränaren Amanda Forsberg Vallin till klubbsajten.

Länk: Ella Larsson till Alingsås HK