Daniel Wolf förlänger med VästeråsIrsta

Daniel Wolf. Arkivbild. Foto: Krister Andersson, Bildbyrån.

Mittsexan Daniel Wolf kom tillbaks till VästeråsIrsta inför säsongen 2018/2019, och ni är det klart att han blir kvar i klubben – som leder divison 1 norra i nuläget – även nästa säsong, meddelar VI på sin hemsida under tisdagen.

– Daniel har med åren i VästeråsIrsta blivit en viktig kugge i både vårt försvars- och anfallsspel. Det är en spelsmart anfallsspelare och otroligt duktig i sitt man-manspel i försvaret. Han står för mycket av dem värderingar vi har inom laget och bidrar genom det mycket även vid sidan av planen. Med sina 4 säsonger i Sveriges högsta serie och än fler i allsvenskan blir Daniel även viktig för att dela med sig av erfarenheter till våra unga spelare, säger VästeråsIrstas sportchef Andreas Bambergs till klubbens hemsida.

Daniel Wolf själv är även han nöjd med förlängningen:

– Det känns självklart bra, ska bli skoj att köra ett år till med det här laget! Förutom handbollsspel hoppas jag kunna bidra till utvecklingen av oss som lag men också hjälpa de i laget att ta individuella kliv. Förhoppningsvis får man vara med och bidra till att de levererar handboll som tar dem till en högre nivå, säger han till klubbens hemsida.

Länk: VästeråsIrsta HF