Skjerns succétränare säger tack och farväl

Ole Nørgaard och Henrik Kronborg . Foto: Skjernhaandbold.dk

Ole Nørgaard har tagit Skjern till kvartsfinal i Champions League och samlat idel medaljer hos den danska ettan. Nu ser han slutet på sju år i klubben — och sin tid i tränarskrået.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

I ett pressmeddelande berättar Skjern och Nørgaard gemensamt att den pågående säsongen blir den sista tillsammans.

Det handfasta kvittot på kvalitetstiden med Nørgaard är så här långt DM-guldet i våras, en ligatitel och två triumfer i cupen på inhemsk grund.

Skjern är i färd med ännu en säsong där de grönklädda matchar utan att be om ursäkt till Europatoppen, även det i mångt och mycket tränarens förtjänst.

– Det sista som återstår är att jaga DM-medaljer och avancemang i Champions League. Det kommer jag att arbeta hårt för dygnet runt i resten av säsongren för att uppnå, säger han till klubbens hemsida.

Sedan något år tillbaka har också svenska spelare med lyskraft lockats till Skjern. Jesper Konradsson tillhör dem som Nørgaard handplockat till klubben.

I en veckoaktuell intervju med Handbollskanalen verkar Konradsson, som förlängt sitt kontrakt över 2021 ha ett gott öga till Nørgaards kunnande.

– Tränaren som till stor del låg bakom att jag värvades hit gav mig stort förtroende. Dessutom fick jag nästan samma roll som jag hade i Alingsås på direkten. Det har jag trivts med så klart, säger Konradsson.

Länk: Mestertræner takker af og stopper karrieren til sommer

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here