Senaste om Koldings kris – spelarlegendarer säger upp sig från marknadsavdelningen

Foto: Bildbyrån.

I kölvattnet av Koldings ekonomiska problem kommer nyheten om en slimmad organisation. Två spelarlegendarer som gått över och verkat på marknadssidan lämnar, cheftränaren Lars Frederiksen stannar däremot på sin post.

ANNONS

Anders Oechsler och Lars Krogh Jeppesen tillträdde i början av sommaren som kommersiellt ansvarig och med sponsorsansvar.

Ingen av dem fick möjlighet att göra sitt jobb enligt arbetsbeskrivningen. Nu har båda sagt upp sig och lämnar Kolding i slutet av månaden.

– Anders och Lars har inte haft en ärlig chans att utföra sina arbeten sedan de kom hit. Ekonomin har hämmat utvecklingen av nya koncept och försäljning, skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Vi får erkänna att historien har tagit för stor plats i vardagen. Det är fullt förståeligt att Anders och Lars inte önskar vara en del av framtiden.

Lars Frederiksen med sportsligt ansvar har dock inga planer att säga upp sig, Han blir kvar som huvudtränare i klubben där han också hade medaljprydda spelarår.

Medan ett antal tidigare spelare inte fått sina löner och dragit Kolding till domstol genom spelarföreningen saknar Frederiksen och nuvarande spelartrupp inget på kontot.

– KIF har en stor plats i mitt hjärta, därför jobbar vi vidare. Jag arbetar med det sportsliga, och så arbetar andra bra människor med ekonomin, säger han till JydskeVestkysten.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here