Samuelsson ställs mot förra klubben

Jonas Samuelsson. Foto: HC Midtjylland

Danska ligan bjuder ikväll på en mycket intressant match i bottenstriden då Sönderjyske tar emot Midtjylland. För en spelare blir matchen extra speciell: Midtjyllands svenske högersexa Jonas Samuelsson ställs nämligen mot sin gamla klubb.

ANNONS

– Jag tycker att det ska bli kul att möta mitt gamla lag. Det är första gången under karriären som jag gör det. Men när jag väl är på plan tänker jag inte så mycket på det, då handlar det bara om att vinna, säger han till Midtjyllands hemsida.

Det var inför årets säsong som Samuelsson lämnade Sönderjyske för spel i Midtjylland. Den före detta IFK Skövde-spelaren har haft en riktigt bra säsong så här långt, även om Midtjylland just nu är utanför slutspel.

– Det kommer att bli en tuff och intensiv match. Sönderjyske är starka på hemmaplan och där är alltid 2000 hemmasupportrar i hallen.  Sönderjyske har haft en jobbig start på säsongen och kommer att göra allt för att ta två poäng mot oss. Eftersom vi förlorade senast mot Kolding blir den här matchen superviktig för oss i kampen för att nå slutspelet.

Matchen startar 19:30 och sänds på danska TV 2 Sport.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here