Pujol satte fem när GOG föll på målsnöret

Josef Pujol. Foto: GOG Håndbold

Efter tre raka vinster kom första förlusten för GOG med Josef Pufol och Oscar Bergendahl i laget. Gästande Bjerringbro/Silkeborg kom, såg och segrade med 31-30 (16-16).

Målskyttet lossnade igår för nyförvärvet från Gummersbach, Josef Pujol. Innan gårdagens match hade han gjort två mål i den danska ligan – igår satte han fem. Och även Oscar Bergendahl dubblade sin målskörd med sina två nät igår. Men det hjälpte inte tillräckligt.

En väldigt tajt första halvlek (16-16) blev till en jagande andra halvlek för hemmalaget. Efter den 35:e matchminuten hade aldrig mer GOG ledningen. Ett måls underläge blev till tre måls underläge, till ett mål igen, till kvittering, till ett mål, till kvittering – till ett mål.

Och det var så den här kvällen skulle sluta för hemmalaget Pujol hade läge att kvittera i näst sista anfallet men bommade. Bortalaget slarvade sen bort bollen och GOG fick en ny kvitteringschans i slutet. Men då missade matchens meste målskytt, Lasse Kjaer Möller (11), och Bjerringbro/Silkeborg tog en stark skalp i omgång 4.