Nikolaj Læsø till Bjerringbro-Silkeborg

Nikolaj Læsø. Photo: FC Porto

Bjerringbro-Silkeborg har skrivit kontrakt med flera spännande spelare och nu lägger klubben till ännu ett namn på listan till nästa säsong. Det står nämligen klart att Nikolaj Læsø har skrivit på ett avtal med den danska toppklubben.

Nikolaj Læsø, som spelar för den portugisiska klubben FC Porto, har skrivit på ett treårigt kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg. Niometaren kommer tillhöra Bjerringbro-Silkeborg i sommar, efter två säsonger i den portugisiska klubben.

– Jag kan se mig själv utvecklas mer, och jag tycker att Bjerringbro-Silkeborg har ett riktigt spännande lag och några ambitioner som jag kan se mig själv i. Mina ambitioner är höga. Jag vill vinna danska mästerskapet igen, och jag vet att BSH vill detsamma, så på de parametrarna är vi en bra match, säger Nikolaj Læsø till Bjerringbro-Silkeborgs hemsida.

– Han är en toppspelare och en spelare som har varit med och vunnit medaljer för Danmark med landslaget. Det är en spelare från den allra högsta hyllan som vi hämtar till klubben, säger sportchefen Michael V. Knudsen till klubbens hemsida.

Niometaren fick sitt genombrott i dåvarande Århus Handboll, där han spelade 2017 till 2020. Han blev utsedd till ligans bästa målskytt säsongen 2019/2020. Därefter spelade han två säsonger i Aalborg Handboll innan han lämnade för spel i FC Porto.

Källa: BJERRINGBRO-SILKEBORG HENTER NIKOLAJ LÆSØ