Magnus Bramming skriver långt avtal med TTH Holstebro

Magnus Bramming mot Porto. Foto: EHFTV

Som om 356 matcher och mer än 1 400 mål inte var nog. Magnus Bramming växer ännu mer i TTH Holstebro-fansens ögon när han sätter signaturen på ett femårskontrakt i Jyllandsklubben.

Vänstersexan nätade 130 gånger och vann den interna skytteligan säsongen som gick. Fyra säsonger i rad har Bramming slagit sig in i årets lag i Danmark, engagemanget för THH sträcker sig längre än så.

Genom åtta säsonger har 29-åringen hållit sin kant och tagit Holstebro till medaljer i det danska slutspelet samt upplevelsen i EHF-cupens Final Four våren 2019.

Mer kan det bli när han gjort klart med sin klubb till och med 2025.

– Jag tvekade inte, då jag fick möjlighet att förlänga kontraktet. Sportsligt sett har TTH Holstebro utvecklat sig till ett topplag i den danska ligan med ständig närvaro i Europa. Både klubben och jag har höga ambitioner och vi är sugna på fler medaljer, säger Bramming till klubbens hemsida.

Om en guldkantad förfrågan från utlandet når kantspringaren kan det dock finnas en öppning.

Avtalet garanterar emellertid TTH Holstebro att få ut ännu mer av den trogne stjärnan.

– Om det rätta erbjudandet kommer från en utländsk klubb står TTH Holstebro redo för att hitta en lösning. En lagspelare som Magnus förtjänar den möjligheten, säger klubbdirektören John Mikkelsen till hemsidan.

Länk: Landsholdsspiller tegner rekordlang kontrakt med TTH Holstebro