Klart: Tim Sørensen förlänger med Mors-Thy

Tim Sörensen, då i Kristianstad - nu i Mors Thy Håndbold. Foto: AVDO BILKANOVIC, Bildbyrån.

Tim Sørensen har bestämt sig för att förlänga sitt kontrakt i Mors-Thy, den skicklige högersexan har skrivit på ett nytt ettårskontrakt, vilket den danska klubben skriver på sin hemsida.

Sørensen var en av Handbollsligans bästa högersexor när han spelade i IFK Kristianstad och inte bara var han skicklig i offensiven utan duktig på att plocka bort motståndarnas vänstersexor. Efter en fin tid i Kristianstad flyttade dansken vidare till Bundesliga och närmare bestämt Göppingen.

Det blev ingen succé i Göppingen och efter det flyttade högersexan hem till Danmark. I Mors-Thy har Sørensen omgående visat vilken klass han håller och nu har han alltså belönats med ett nytt ettårskontrakt, en förlängning med ett år på hans tidigare avtal som sträckte sig två år framåt i tiden. Anledningen är att Sørensen har startat en utbildning på tre år.

– Mina första månader i Mors-Thy har varit fina, jag har kommit in i laget både spelmässigt och socialt och jag trivs bra med både lagkamrater och tränare. Jag är glad över att vara här och att jag har fått en stor roll, säger Sørensen.

LÄNK: Mors-Thy Håndbold forlænger med Tim Sørensen